Indkøbskurv
nu i kurv:   0 vare(r)!
 
Varegrupper
Top sælgere
Espresso Alu 3 kop
Espresso Alu 3 kop
Italienske La Cafetière er kendt for sine kvalitetsprodukter. Den er lavet i aluminium og er udstyret med et soft touch ergonomisk håndtag i plast. Når du køber en La Cafetière, kan du regne med at du får en super espresso.

En velbryggede espresso er grundstenen i en GOD latte, americano, cappucino og macchiato, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken espressobønne du bruger.

Brug altid mørkristede espressobønner, som er malet til kande og ikke til maskine. Hvis du er vant til at drikke espresso anbefaler vi vores Espresso Classico og er du nybegynder anbefaler vi enten vores French Roast eller Espresso Grande. Brug aldrig ikke færdigmalet espresso, da det altid er malet til maskine. Besøg hellere din lokale kaffebutik, og bed dem om at male kaffen helt korrekt. Derved risikerer du ikke et overtryk i kanden.

Kanden sættes direkte på et almindeligt komfur eller gas. Sådan gør du: kanden deles i 3 dele. Vandbeholderen fyldes med vand op til ventilen. Ovenpå sættes filteret og det fyldes op med espressokaffe - helt op til kanten. Pas på der ikke sidder kaffegrums på kanten. Skru derefter selve kanden ovenpå. Sæt den på komfuret ved fuld varme. Nu vil vandet langsomt bliver blive til damp, som presses op igennem kaffen. Endelig vil den skønne espresso begynde at pible ud i kanden, og nu er kaffen klar. Det tager 5-10min.
199,00DKR    
Anmeldelser
Oprettet torsdag 07 januar, 2016.

  Tilbud          Søg          Kontakt os          Opret konto          Log på
Copyright 2020   Friis Kaffe & Te Xocolatl. All rights reserved
Handelsbetingelser  |  Fortrolighed