Om Friis Kaffe & Te | Friis Kaffe & Te

Om Friis Kaffe & Te

Jægergårdsgade 84, 8000 Århus C.
Åbningstider:
man-tors 10-17.30
fre 10-18
lør 10-15

Velkommen hos Friis Kaffe & Te
Xocolatl  H.J. Hansen Vin siden 2005

Vi byder alle vores kunder velkommen, og sætter en ære i at give hver og én den samme høflige betjening uanset, hvem eller hvad man er.

Vi åbnede den lille charmerende butik i 2005 i Jægergårdsgade, som er Århus' mest populære gade. Siden er vi blevet ‘verdensberømte’ i hele Danmark, da mange private kunder og virksomheder sætter pris på vores sans for luksus og æstetik.

Mange er kommet her i alle årerne, og tonen er hyggelig og rar. Vores mål er altid at give kunden den bedst mulige oplevelse, både mht. til service og faglig ekspertise.

Når du træder ind i butikken, vil du mærke den dejlige stemning. Det første du møder er en ubeskrivelig dejlig duft af kaffe, te og chokolade. Det næste du møder er et imødekommende og smilende personale, som er der for at hjælpe dig, og du vil straks fornemme, at god service og tid til kunden er i højsæde.

På hylderne finder du masser af lækkerier, og hver en te og kaffe er særligt udvalgt. Du finder også håndlavede chokolader fra Xocolatl. Vidste du for i øvrigt, at Xocolatl er kåret som Danmarks bedste chokolade? Dejlige engelske marmelader, lemon curd, småkager og lækre gavekurve.

Gå videre på opdagelse i vores vin-afdeling med smukke Riedel-glas og flasker fra H. J. Hansen Vin. Lad dig inspirere at de mange gode vintilbud og de nyeste trends.

Er du en virksomhed, så benyt dig af vores 16 års erfaring med erhvervsgaver. Vi er effektive og pakker fra time til time, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Så derfor kan du trygt overlade opgaven til os. 

Kærlig hilsen
Christina & ekspedienterne
Friis Kaffe & Te
Xocolatl H.J.Hansen Vin
Jægergårdsgade 84, 8000 Aarhus C, Danmark
Tlf.: 86171635, mobil: 22231635
CVR. 28 44 16 65 
mail: friiskaffeogte@adr.dk