Om Friis Kaffe & Te | Friis Kaffe & Te

Om Friis Kaffe & Te

Åbningstider:
man-tors 10-17.30
fre 10-18
lør 10-15

Vi vil gerne passe godt på miljøet. Derfor genbruger vi emballage i stedet for at købe nyt! 


Velkommen til Friis Kaffe & Te i Jægergårdsgade, Århus! Hyggelig og charmerende butik og webshop siden 2005. Når du handler hos os, kan du læne dig tilbage og forvente det bedste. Vi har mange års erfaring i branchen, og har på vegne af vores kvalitetsbevidste kunder udvalgt de absolut bedste varer, der findes på markedet. Vi benytter kun topførende producenter, hvor vi ved, at kvaliteten er konstant.

Når du træder ind i butikken, vil du straks mærke den dejlige stemning. Det første du møder er en ubeskrivelig dejlig duft af kaffe, te og chokolade. Det næste du møder er et imødekommende og smilende personale, og du vil fornemme, at god service og tid til kunden er i højsæde.

Gå på opdagelse i vores vinafdeling med smukke Riedel-glas og lad dig inspirere at de mange vintilbud og nyeste trends. Vi er meget glade for at være den del af H .J. Hansen Vin -  Kongelig Hofleverandør og eneforvalter af vine fra Kongehusets vinslot Château de Cayx. For os er det både et privilegium og et særligt kvalitetsstempel at kunne sælge de samme vine, som Kongehuset selv dyrker og nyder at drikke.

Videre på hylderne finder du
chokolader fra Xocolatl i Christiansfeld, som er kåret som Danmarks bedste chokolade, dejlige engelske specialiteter, marmelader, lemon curd, småkager og smukke gavekurve.

Er du en virksomhed, kan du trygt benytte dig af vores mange års erfaring med erhvervsgaver. Vi er effektive og pakker fra time til time, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi glæder os til at betjene dig enten i butikken eller online shoppen.


Mange hilsner fra
Christina & hende team

Friis Kaffe & Te
Webshop friiskaffeogte.dk
H. J. Hansen Vin / Xocolatl
Jægergårdsgade 84, 8000 Århus C
86171635 / 22231635
Følg os på Facebook / Instagram @friiskaffeogte
CVR. 28 44 16 65 
mail friiskaffeogte5@gmail.com