Om os | Friis Kaffe & Te

Om os

Velkommen hos Friis Kaffe & Te
Xocolatl  H.J. Hansen Vin

Vi byder alle store som små velkommen, og sætter en ære i at give hver og én den samme høflige betjening uanset, hvem eller hvad man er.

Vi åbnede den lille charmerende butik i 2005 i den meget populære Jægergårdsgade i Århus. Siden er vi blevet ‘verdensberømte’ i Danmark, da mange private kunder og virksomheder sætter pris på vores sans for luksus og æstetik. Vores mål er og har altid været at give kunden den bedst mulige oplevelse, både hvad angår service men i høj grad også faglig ekspertise. Mange er kommet her i alle årerne, og tonen er hyggelig, rar og afslappet.

Når du træder ind i butikken, vil du straks mærke den særlige stemning. Det første du møder er en ubeskrivelig dejlig duft af kaffe, te og chokolade. Det næste du møderer et imødekommende og smilende personale, som er der for at hjælpe dig, og du vil straks fornemme, at god service og tid til kunden er i højsæde.

På hylderne finder du masser af lækkerier, og hver en te og kaffe er særligt udvalgt på grund af den høje kvalitet. Du finder også smukke æsker med håndlavede chokolader fra Xocolatl. Vidste du for i øvrigt, at Xocolatl er kåret som Danmarks bedste chokolade? Dejlige engelske marmelader, lemon curd, småkager og lækre gavekurve.

Gå videre på opdagelse i vores vin-afdeling med smukke Riedel-glas og flasker fra H. J. Hansen Vin. Lad dig inspirere at de mange gode vintilbud og de nyeste trends.

Er du en virksomhed, så benyt dig af vores 16 års erfaring med erhvervsgaver. Vi er effektive og pakker fra time til time, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Så derfor kan du trygt overlade opgaven til os. 

Kærlig hilsen
Christina & ekspedienterne
Friis Kaffe & Te
Xocolatl H.J.Hansen Vin
Jægergårdsgade 84, 8000 Aarhus C, Danmark
Tlf.: 86171635, mobil: 22231635
CVR. NR: 28 44 16 65 
mail: salg@friiskaffeogte.dk