Facebook Instagram

Om os

v/ Christina Friis Schmidt
Jægergårdsgade 84
8000 Aarhus C
Danmark
Tlf.: 86171635
mobil: 22231635
CVR. NR: 28 44 16 65 
mail: salg@friiskaffeogte.dk

Butikken åbnede i 2005 og er beliggende i den meget populære Jægergårdsgade på Frederiksbjerg i Århus. I dag er vi 6 ekspedienter, som brænder for at servicere vores kunder både i butikken og webshoppen. Vi er med tiden blevet ‘verdensberømte’ i lille Danmark, da mange både private kunder og virksomheder sætter pris på vores sans for luksus og æstetik. Vores mål har altid været at give kunden den bedst mulige oplevelse, både hvad angår service men i høj grad også faglig ekspertise. 
Når du træder ind i butikken, vil du straks mærke den særlige stemning. Det første du møder er en ubeskrivelig dejlig duft af kaffe, te og chokolade. Det næste du møderer et imødekommende og smilende personale, som er der for at hjælpe dig, og du vil straks fornemme, at god service og tid til kunden er i højsæde.
På hylderne finder du finder masser af økologi, og du må gerne åbne tedåserne og dufte dig igennem Århus største udvalg. Du finder også håndlavede chokolader fra Xocolatl. Vidste du for i øvrigt, at Xocolatl er kåret som Danmarks bedste chokolade?
Gå videre på opdagelse i vores vin-afdeling med smukke Riedel-glas og flasker fra H. J. Hansen Vin. Lad dig inspirere at de mange gode vintilbud og de nyeste trends.
Er du en virksomhed, så benyt dig af vores 15 års erfaring med erhvervsgaver. Vi er effektive og pakker fra time til time, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Så derfor kan du trygt overlade opgaven til os.