Terms & Conditions | Friis Kaffe & Te

Terms & Conditions

Friis Kaffe & Te Xocolatl
H. J. Hansen Vin
Jægergårdsgade 84

8000 Aarhus C
Telephone 86 17 16 35
Mobile 22231635

CVR 28 44 16 65
Mail friiskaffeogte@adr.dk
Facebook/Instagram @friiskaffeogte
Jyske Bank 5073 2150169

Shipping
Receive your order at your home address 49,00 kr.
Local Pickup 39,00 kr.
We offer free shipping to a local Picup on all orders at a total of 500 kroner.
We offer free shipping to your home address on all orders at a total of 1.200 kroner.
Shipping outside of Denmark 135,00 kr.

Transportation and Delivery time
We use Dao, Postnord, GLS and Bring.
Delivery time within Denmark is 2-3 work days.
The delivery time outside of Denmark depends on the distance. However, we deliver as quickly as possible.


Ved bestilling kan du benytte vores webshop, telefon eller mail. Alle priser er inkl. moms og angivet i danske kroner. Ved online bestilling bærer Kunden ansvaret for, at de indtastede adresseoplysninger er korrekte.

FLEX-LEVERING:
Ved Flex-levering har kunden det fulde ansvar. Hos Friis erstatter ikke bortkomne varer, som leveres med flex-levering.

EAN-FAKTURAER:
Offentlige institutioner kan betale med EAN - ring og bliv oprettet. EAN-fakturaer tillægges et faktureringsgebyr på DKK 20 + moms.

ANNULLERING:
Det er muligt at annullere sin ordre ved at kontakte os samme dag, som ordren er afgivet.

FORTRYDELSESRET:
Kortholder har 14 dages returret, fra varens modtagelse på alle varer, som ikke er fødevarer, kaffe eller te, såfremt de returneres i uåbnet tilstand. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav nægtes modtagelse. Kunden betaler selv for retur-fragt og bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen. Kunden bedes bruge Track and Trace, da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

REKLAMATION:
Friis Kaffe & Te yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til Friis Kaffe & Te i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal - efter Køber har eller burde have opdaget manglen - ske til Friis Kaffe & Te og indenfor rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

PRISER:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.

BETALING:
Der kan betales med mobilepay, dankske Dankort, Mastercard, og Visa electron og udenlandske kort. Ønsker du at betale via bankoverførelse, kan du blot bestille via mail friiskaffeogte@adr.dk. Pengene bedes overføres til Jyske Bank 5073 2150169. Offentlige institutioner kan betale med EAN - ring og bliv oprettet. EAN-fakturaer tillægges et faktureringsgebyr på DKK 20 + moms. De kontooplysninger, som Kunden indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL). Det er kun Kunden og PBS der kan læse dette. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysninger om Kunden. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen sendes fra Friis Kaffe & Te. Vælger du at modtagen varen med efterkrav betales beløbet ved modtagelse af varen.

PRODUKTINFORMATION

Hos friiskaffeogte.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger send gerne en mail til friiskaffeogte@adr.dk

BESTILLING

Der tages forbehold for fejl i priser mv. Købers bestilling af varer fra friiskaffeogte.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til friiskaffeogte.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem Køber og friiskaffeogte.dk er først indgået, når friiskaffeogte.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

- Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, forringelse/undergang af den bestilte vare på grund af hændelige forhold, til Køber.

- Ansvarsfraskrivelse og garanti:

friiskaffeogte.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for friiskaffeogte.dks kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og friiskaffeogte.dk. Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for friiskaffeogte.dks kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. friiskaffeogte.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

friiskaffeogte.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

MISBRUG

Misbrug af friiskaffeogte.dk medfører politianmeldelse.

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerinformation